JUCĂTOR de la FC BOTOȘANI, lăudat de GHEORGHE HAGI! (FOTO)

În partida FC Botoșani – FC Viitorul, încheiat cu scorul 1-0, s-a spart gheața. Tânărul și talentatul Olimpiu Moruțan a reușit să înscrie pentru prima dată de când joacă la Botoșani.

Olimpiu Moruțan a bifat primul gol în Liga 1, chiar împotriva campioanei României, Viitorul Constanța, dorință care i-a fost îndeplinită.

Echipa lui Gică Hagi a avut o evoluție modestă, mult sub așteptări. Moldovenii au fost mult mai prezenți în joc, au avut posesia, cedând puțin pe final, când au aruncat toate mingile în față, în speranța conservării rezultatului.

Viitorul a avut două ocazii importante, însă de fiecare dată mingea a lovit bara. Prima a fost în minutul 59, când lovitura de cap a lui Țucudean a lovit transversala, iar a doua în minutul 81. Atunci tot o lovitură de cap, dar a lui Andrei Dumitraș, a fost respinsă cu vârful degetelor de Cobrea, în bară.

Gheorghe Hagi a fost dezamăgit de oamenii săi din atac, dar, în schimb, l-a lăudat pe Olimpiu Moruțan pentru prestația pe care a avut-o, acesta reușind primul său gol în Liga 1.

„Și noi am avut șansa noastră. Am dat de două ori bară. Dacă înscriam la 0-0, altul era meciul. A fost un meci de luptă, în care ei au marcat și au câștigat. Ăsta e fotbalul, n-ai ce-i face! Sunt dezamăgit de jocul atacanților. Cred că acolo puteam face mai mult. Poate a fost o zi proastă, dar cert e că au dat puțin. Va fi un an foarte greu. Se adeverește ce v-am spus! La noi fiecare an va fi greu, pentru că noi mereu reconstruim, căutăm jucători. Ăsta e obiectivul nostru, să facem o echipă nouă, frumoasă. Nu suntem cei mai bogați, nu trebuie să avem obiectiv câștigarea titlului. Îl felicit pe Moruțan. E un copil, crește mult de la meci la meci. Fiecare echipă are fotbaliști tineri, buni. E bine pentru el că a marcat, probabil va avea mai multă încredere”, a spus Gheorghe Hagi.

La ieșirea din sala de conferințe a „Municipalului”, „Regele” l-a îmbrățișat pe puștiul minune al fotbalului românesc.

„Bravo Moruțane! Așa să faci mereu. Să mă bați pe oriunde mă prinzi”, i-a spus Gheorghe Hagi lui Moruțan.

Vizibil emoționat de laudele venite din partea lui Gică Hagi, Olimpiu Moruțan i-a mulțumit pentru cuvintele frumoase și a promis că va munci mai mult pentru a demonstra că este un fotbalist foarte bun.

„Sunt foarte fericit că am marcat și mi-am ajutat echipa să câștige. În fiecare meci aș vrea să-mi ajut echipa cu un gol sau măcar o pasă decisivă. A venit acest gol foarte bine, chiar cu Viitorul. Mă bucur că suntem pe loc de play-off. Îi dau mai multe beri lui Bordeianu pentru pasă. Nu ne așteptam să fim așa de sus, dar avem un grup unit, omogen. Am câștigat fiecare meci pe merit, nu am jucat fals, la egal niciodată. Avem un moral foarte bun mergem la Mediaș să nu pierdem.„Ce ar mai fi de spus când cel mai mare fotbalist român din toate timpurile îți spune asemenea vorbe frumoase! Vorbele domnului Hagi mă ambiționează și mai mult”, a spus Olimpiu Moruțan.

FC Botoșani a urcat pe locul 4 în Liga 1, cu 23 de puncte, la egalitate cu CS U Craiova. Viitorul rămâne pe 10, cu 14 puncte, cu 4 în spatele lui Poli Timișoara, care este pe poziția a 6-a.

FC Botoșani: Cobrea – Ungurușan, Miron, Burcă, Dumitraș – Bordeianu, Tincu – M. Roman, Moruțan, Buș – D. Popa

Rezerve: Ed. Pap, Plămadă, J. Rodriguez, Kuku, Chitoșcă, Oaidă, Serediuc

Antrenor: Costel Enache

FC Viitorul: Râmniceanu – Cr. Băluță, Țîru, Horj, De Nooijer – Cicâldău, Mladen, Cr. Ganea – Eric, Chițu, Țucudean

Rezerve: Buzbuchi, Ghiță, Mățan, Hodorogea, Drăguș, D. Dumitrescu, Vână

Antrenor: Gheorghe Hagi

Arbitri: Bîrsan Marcel (București – București) / A1: Bârleanu Vlad (București – București) / A2: Constantinescu Andrei (București – București) / R1: Chivulete Andrei Florin (București – București) / Observatori: Szekely Zoltan (Baia Mare – Maramureș)

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.