Jucatorii de la FC Botosani, la pregatire in Austria

Al doilea stagiu de pregatire a lotului echipei FC Botosani se desfasoara in Austria. Marti, fotbalistii botosaneni s-au imbarcat, de la Iasi, in avionul care i-a dus la Munchen (Germania).

De acolo isi continua drumul pana la Mayrhofen, localitate austriaca unde isi efectueaza stagiul al doilea de pregatire.
 
Pe 15 iulie vor reveni in tara.
 
Programul initial al jocurilor de pregatire al FC Botosani din Austria a suferit unele modificari. Astfel, in loc de cinci partide de verificare, cate si-ar fi dorit Leo Grozavu sa dispute inaintea debutului noului sezon competitional in Austria la Mayrhofen, va sustine patru doar teste, cu: Dinamo Kiev (7 iulie), Jablonec ( 9 iulie), Valenciennes (11 iulie) si Sparta Praga ( 14 iulie).
 
„Urmeaza patru meciuri amicale, o alta etapa si ne dorim cu totii sa ne pregatim foarte bine pentru campionat. Sunt meciuri dificile, cu adversari cu renume, dar numai jucand cu astfel de adversari stii unde mai ai de retusat, de progresat”, a mentionat Leo Grozavu. 
 
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.