Jucatorii Universitatii Cluj acuzati de proprii suporteri pentru meciul cu Steaua

20 de fani au asistat la antrenamentul de ieri, acestia discutand la final cu antrenorul Universitatii si i-au cerut sa explice deciziile tehnice din partida cu Steaua.

Fanii lui „U” sunt convinsi ca echipa lor nu si-a aparat corect sansele impotriva Stelei. „De ce ati stat capra cu Steaua?”, au acuzat suporterii.
Acestia au lansat si un pariu, vizand meciul din runda urmatoare cu Petrolul, club despre care se zvoneste ca va fi preluat de Florian Walter din vara: „Punem pariu ca pierdeti la Ploiesti?”.
La finalul sedintei de pregatire, antrenorul Ionut Badea a fost chemat la raport de fani.
Tehnicianul a exclus scenariul unui blat la meciul cu Steaua, dar a trebuit sa le raspunda fanilor la intrebari privind modul in care a gandit partida impotriva trupei lui Ilie Stan.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.