Home Sport Juvetii venira, luara mardeala, si plecara

Juvetii venira, luara mardeala, si plecara

Inceput de meci alert, frigul ii energiza de indata pe cei 22 de jucatori, nici bine nu se obisnuira juvetii cu suprafata de joc ca ungurul Attila Hadnagy, printr-o lovitura de cap, dintr-o centrare perfecta a bulgarului Dimitrov, le lua piuitul.

Goool botosanean… 100%! Dezmetici de scandarile spectatorilor si de tipetele lui Emil Sandoi, oltenii trecura la joc, creand cateva faze de mare spectacol, la una dintre ele, Nuno Rocha l-a obligat pe Iliev sa scoata mingea din plasa. Paradoxal, golul lor nu ne turna plumb in ghete, cum ne-am fi asteptat, ci ne trezira de-a binelea, Cambrera si Martinus, prin cateva driblinguri de mare efect, si-au insiruit adversarii ca pe niste margele pe ata.

Golul plutea in aer, protagonistii primului gol au mai creat o faza de exceptie; Dimitrov centra perfect de pe dreapta,  iar vulpoiul Attila il executa pe Cristi Balgadean. Executia atacantului nostru e de pus in rama. Portarul oltean cu greu isi reveni din soc.

Repriza a doua a inceput la fel de furtunos, ai nostri fiind in permanenta  primii la minge, mijlocasii botosaneni au fost cei care au compus scenariul urmatoarelor 45 de minute de joc. Daca Hadnagy cu timpul s-a stins, in schimb,  Cabrera si Martinus au facut show, cel de-al treilea gol al nostru a fost un gol de Europa League; pasa de 30 de metri a argentinianului si preluare „magiun” a lui Martinus cu lobare a portarului. Ouenten uitase ce-i golul, n-a mai bagat basica in ate de aproape un an.

Juvetii vazandu-se umiliti de o echipa din coada clasamentului au devenit tot mai irascibili si-au trecut  sa-i controleze pe-ai nostri la glezne. „Olteanul”… cu ceafa groasa, Zlatinski, si-a infipt crampoanele in piciorul lui Cabrera. Pentru gestul sau criminal a vazut rosu in fata ochilor. Cu un om in plus pe teren, baietii nostri s-au relaxat si usor au trecut in adormire, fiind somati de golul din prelungiri a pustiului Ivan.

Cele 3 puncte castigate ne face sa credem ca nici in acest an lanterna rosie nu ne va lumina pozitia din clasament si ca nocturna va fi aprinsa si la anul pe vremea asta pe municipal.

De asemenea, merita remarcata evolutia lui Martinus, care pare resuscitat de noul antrenor. In acest meci a alergat cat pe toata perioada lui Leo Grozavu.

Este cert, Cristi Pustai, pe langa faptul ca este un bun antrenor, este si un pedagog autentic! (Lucian Alecsa)

1 COMMENT

  1. Acum ai posibilitatea s?-?i asiguri un venit suplimentar lunar lucrând acas?. Fii curajos, încearc?! Nu este necesar? experien?a. Instruirea se face gratuit, prin email. Plata câ?tigurilor realizate este garantat? prin contract legal de comision. Pentru detalii suplimentare trimite un mesaj cu textul INFO la adresa de email: nicufarcas@gmail.com

Comments are closed.

Exit mobile version