La FC Botosani au inceput antrenamentele. Leo Grozavu ajunge vineri

Miercuri s-a reunit lotul echipei FC Botosani. La prima intalnire a jucatorilor lipseste antrenorul principal Leo Grozavu, care a anuntat ca ajunge in oras abia vineri.

De la reuniune mai lipsesc si membrii din staff-ul clubului. Presedintele clubului FC Botosani, Cornel Sfaiter, este plecat la Constanta, iar finantatorul Valeriu Iftime se afla in Franta la Euro 2016.
 
Dar cele mai multe absente sunt in randul jucatorilor. Matulevicius ajunge joi in Botosani, iar Iliev vine luni la echipa, in cazul in care acesta nu va semna vreun contract cu o alta formatie.
 
Asa cum se stie Michael Ngadeu a fost transferat la Slavia Praga, Dan Roman a plecat la CSMS Iasi, lui Jose Casado i s-a reziliat contractul, iar Attila Hadnagy a ales sa mearga acasa si sa joace la echipa de liga secunda Sepsi Sfantu Gheorghe. 
 
In ceea ce il priveste pe Petre Ivanovici, oficialii FC Botosani i-au facut o oferta si urmeaza ca acesta sa se decida daca o accepta. In acelasi timp, el negociaza cu cluburi din Turcia si Polonia, unde poate pleca gratis.
 
Golgheterul Gonzalo Cabrebra are o oferta consistenta din Turcia. Este vorba de un milion de euro, dublu cat s-a incasat de pe Michael Ngadeu. 
 
Apoi, fundasul dreapta Radoslav Dimitrov este dorit la Slavia Praga si se ofera pentru el 400 de mii de euro. 
 
Portarul Plamen Iliev are oferte din Rusia si Turcia, oferta pentru el fiind tot de 400 de mii de euro.
 
Daca toate aceste transferuri se vor concretiza pentru FC Botosani, sezonul urmator din Liga I va fi unul foarte dificil pentru echipa locala. Inceperea noului sezon este programata pe 23 iulie.
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.