Larisa Iordache, o noua reusita de aur

Larisa Iordache a mai cucerit o medalie pretioasa, care intareste sperantele romanilor ca la Jocurile Olimpice sportiva noastra va face o figura frumoasa.

Cea mai buna gimnasta din Romania, la ora actuala, a confirmat si sambata ca poate emite pretentii la medalii la Jocurile Olimpice de vara ce se vor desfasura in 2016 la Rio de Janeiro.
 
Larisa a cucerit medalia de aur la etapa de Cupa Mondiala ce a avut loc la Glasgow, in Scotia. Sportiva „tricolora” a fost notata cu 15,000 la sarituri, cu 14,433 la paralele, cu 15,166 la barna si cu nota 14,633 la sol, bifand un total de 59,232 puncte. Larisa si-a mai trecut in cont o medalie de aur, in etapa precedenta a competitiei, la Suttgart (Germania).
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.