LAURENTIU REGHECAMPF a fost numit antrenor principal la Al Hilal!

laurentiu reghecampf

Fostul tehnicianul al echipei Steaua, Laurentiu Reghecampf, a fost numit in functia de antrenor al formatiei Al Hilal, el semnand un contract pe doua sezoane, a anuntat gruparea saudita pe Twitter.

Site-ul oficial al Al Hilal noteaza ca Laurentiu Reghecampf urmeaza sa anunte data la care va sosi la Riyad pentru a se intalni cu responsabilii clubului si a stabili toate detaliile pentru sezonul viitor.

De asemenea, Al Hilal subliniaza ca in aducerea lui Laurentiu Reghecampf a „concurat cu mai multe echipe din Golf”.

Totodata, Al Hilal a anuntat rezilierea contractului lui Sami Abdullah Al-Jaber, care pregatea echipa din 27 mai 2013.

Laurentiu Reghecampf a antrenat echipa Steaua in ultimele doua sezoane, reusind sa castige cu gruparea stelista doua titluri de campioana a Romaniei.

Laurentiu Reghecampf, in varsta de 38 de ani, a mai antrenat formatiile Gloria Bistrita, Universitatea Craiova, FC Snagov si Concordia Chiajna.

Al Hilal este vicecampioana Arabiei Saudite, incheind sezonul la doua puncte de campioana Al Nasr. Echipa a castigat campionatul de 13 ani, de sase ori Cupa Regelui, dar si de doua ori Liga Campionilor Asiei.

In acest sezon, Al Hilal este calificata in sferturile de finala ale Ligii Campionilor Asiei, urmand sa-si afle adversara in urma tragerii la sorti care va avea loc miercuri.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.