Leo Grozavu: „Cei de la Craiova au inceput sa se planga, sa spuna ca la Botosani e Kosovo”

„O practica comunista”, asa numeste antrenorul Leo Grozavu tactica unor antrenori de a se plange, de a se vaicari atunci cand vin la Botosani cu echipele pentru meciuri in cadrul Ligii I.

„E o practica permanenta in fotbalul romanesc sa plangi inaintea deplasarii de la Botosani. Toata lumea asta a invatat sa faca. Nu cred ca a plecat cineva cu picioarele in spate de aici, nu cred ca suntem protejati de arbitri. Toata lumea se vaita, sa aiba grija arbitrii la Botosani…Dar ce se intampla la Botosani? Jucam doar pe teren, iar Botosaniul nu e o echipa protejata”, a tinut sa precizeze antrenorul Leo Grozavu dupa ce, zilele trecute, Gheorghe Multescu isi expunea teama la un post de televiziune fata de ce se va intampla sambata la meciul cu FC Botosani.

„Sunt ingrijorat pe tema jocului dur al botosenenilor”, spunea antrenorul de la CSU Craiova, adaugand despre fotbalistii botosaneni ca „sunt mai inraiti acum pentru ca au pierdut puncte”.

„Vor juca avantat, pe un teren greu, dar important este sa nu lase brigada de arbitri jocul peste limita regulamentului”, a continuat Multescu in declaratia facuta la un post de televiziune, punand parca presiune pe echipa de arbitraj.

In urma acestor declaratii, Leo Grozavu nu si-a ascuns supararea ca se li se aduc acuzatii gratuite elevilor sai si se pune presiune pe arbitraj.

„Ma deranjeaza presiunea gratuita care se pune inainte de joc. Ca nu stiu cum e terenul, ca noi suntem echipa tehnica si pasam, ca au nevoie de un arbitraj impartial. Asta deja e o practica comunista. Jocul se joaca pe teren si echipa mai buna castiga. Deja au inceput cei de la Craiova sa se planga, sa spuna ca la Botosani e Kosovo, ca terenul nu e bun, de parca ei ar avea un teren biliard. Sa nu uitam ca in toamna anului trecut am jucat la Craiova pe un teren execrabil. Noi am iesit cu o gramada de jucatori accidentati, am avut o eliminare gratuita..”, a subliniat tehnicianul echipei botosanene din Liga I de fotbal, Leo Grozavu.

Tehnicianul Leo Grozavu nu a uitat nici comportamentul suporterilor craioveni de la meciul tur, comportament pe care l-a catalogat  a fi de „Ev Mediu”.

„A fost o manifestare de liga a V-a si de Papua Noua Guinee. Sticle aruncate din tribuna in cap la antrenori, scuipaturi si injuratori ca la usa cortului. Asta la un oras care vrea in cupele europene. Cred ca ar trebui sa fie mai atenti la ei”, le-a sugerat craiovenilor antrenorul Grozavu.

In concluzie, suparat de declaratiile adversarului, antrenorul botosanenilor anunta: „sambata la ora jocului va fi razboi la Botosani. Cei de la Craiova sa se astepte la razboi!”.

FC Botosani si CSU Craiova se intalnesc sambata la Botosani, pe stadionul Municipal, meciul fiind programat sa inceapa la ora 18:00.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.