Leo Grozavu: Este un punct meritat in totalitate

La finalul partidei Steaua-FC Botosani, incheiat cu 0-0, Leo Grozavu, antrenorul botosanenilor, a spus ca echipa sa ar fi meritat sa plece cu trei puncte de pe ”Arena Nationala” daca ar fi avut mai mult curaj.

”Nu intotdeauna cine merita si castiga! Daca aveam mai mult curaj puteam lua toate punctele puse in joc. Pentru noi, nu este un obiectiv calificarea in play-off. Nu vreau sa ne punem o presiune suplimentara. Trebuie sa ai mult mai mult pentru a participa in play-off. Daca ajungi acolo inseamna ca ai sanse sa joci in cupele europene iar noi nu suntem pregatiti”, a declarat Leo Grozavu dupa meciul cu Steaua.

Tehnicianul de la FC Botosani a explicat ca tactica lui a fost de a bloca jocul Stelei. Si a functionat.

”Stiam foarte bine jocul Stelei, ca duce mult jocul pe benzi, ca de acolo vin multe centrari asa ca, in primul rand, am ales doi jucatori care sa reziste bine din punct de vedere fizic. Apoi, stiam ca la jucatorul sub 21 de ani va juca fie Tudorie, fie Man si stiam ca acolo putem bloca foarte usor, am incercat sa jucam si pe contraatac, sa marcam, dar n-am reusit. Insa este un punct meritat in totalitate”, a explicat Leo Grozavu.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.