Home Sport LEO GROZAVU: „Ma gandesc daca are rost sa continuam. Eu nu tin...

LEO GROZAVU: „Ma gandesc daca are rost sa continuam. Eu nu tin de scaun”

Antrenorul principal al FC Botosani, Leo Grozavu, se gandeste la plecare, dupa ultimele meciuri ale echipei sale. A surprins cu o declaratie prin care arata ca s-ar putea ca drumul sau si cel al echipei FC Botosani sa se desparta curand. Asata daca sirul dezamagirilor nu se incheie. Decizia atarna, asadar,  de rezultatul meciului de la inceputul saptamanii viitoare, cu Poli Timisoara.

Sirul de dezamagiri pe care le-a trait dupa esecurile echipei pe care o antreneaza l-au facut sa spuna: „e clar ca nu putem continua asa”.

„In momentul de fata am suficiente dezamagiri traite, mai ales in ultima perioada, si ma gandesc sa iau o decizie dupa acest meci cu Timisoara. Deocamdata nu vreau sa spun prea multe. Inca sunt sub impulsul evenimentelor traite si nu vreau sa fac declaratii fara sa le pot acoperi. In functie de rezultatul cu Timisoara voi discuta cu conducerea. Deocamdata la asta m-am gandit. Vom vedea zilele urmatoare. Sunt foarte multe lucruri care s-au adunat in ultimele doua-trei saptamani. E clar ca ma gandesc daca are rost sa continuam. Eu nu tin niciodata de scaun. Imi doresc doar ca echipa sa mearga bine in continuare. S-au intamplat multe lucruri si e clar ca nu putem continua asa. Daca ne schimbam, toti mai vedem”, a spus Leo Grozavu in ultima conferinta de presa.

Legat de ultima dezamagire, cea de la Afumati, Leo Grozavu considera ca nu exista nicio scuza pentru prestatia elevilor lui.

„E rusinos din partea mea sa comentez ce s-a intamplat la Afumati. Am trimis in teren o echipa care ar fi trebuit sa castige, jucatori cu ani multi in Liga 1, unii chiar titulari. Nu avem nicio scuza. Mi-e rusine mie de rusinea lor. Voi iesi eu ca sa-mi cer scuze in numele lor pentru ce s-a intamplat la Afumati”, a mai declarat Leo Grozavu.

Considerand ca in ultimele saptamani „s-au intamplat lucruri anormale intr-o perioada scurta de timp”, tehnicianul echipei FC Botosani spune ca dorintele sale se indreapta acum spre un rezultat bun cu echipa timisoreana. „Atunci, probabil, toate aceste lucruri se vor uita sau vor trece pe planul doi”, e convingerea antrenorului Leo Grozavu.

Exit mobile version