Home Sport Leo Grozavu nu-i da drumul lui Cabrera

Leo Grozavu nu-i da drumul lui Cabrera

Leo Grozavu vrea sa-l tina pe Gonzalo Cabrera pana la iarna. Dar se pare ca zilele mijlocasului argentinian la FC Botosani sunt numarate. Aflat in cantonament cu gruparea locala la Gura Humorului, Cabrera este pe picior de plecare, soarta sa urmand a se decide in perioada imediat urmatoare.

“Eu mi-as dori ca el sa mai ramana macar jumatate de an, pana in iarna, dar va daţi seama ca atat timp cat in jurul lui se vehiculeaza fel si fel de sume de transfer, de oferte salariale net superioare celei de la noi, cum putem sa-l mai motivam noi?”, a declarat Leo Grozavu.
 
Antrenorul principal a mai spus ca se asteapta ca, in afara de Cabrera, si cei doi bulgari din lot, Dimitrov si Iliev sa paraseasca echipa, avand in vedere ca acţionarii i-au transmis clar ca la prima oferta care va satisface cerinţele clubului cei trei jucatori vor pleca.
 
„Mie mi s-a spus clar: Iliev, Dimitrov, Cabrera, sunt trei jucatori care in momentul in care clubul va fi multumit de oferta lor de transfer, vor pleca. Va trebui sa ne descurcam si fara ei”, a mai declarat Leo Grozavu. 
 
 

Exit mobile version