LEO GROZAVU nu-l vrea pe noul fundas nigerian

Ebenezer Kunle Odunlami

Fundasul central Ebenezer Kunle Odunlami urma sa-i ia locul lui Michael Ngadeu Ngadjui, transferat in aceasta vara contra sumei de 500.000 de euro la Slavia Praga.

Venit la Botosani pentru a a lua locul fostului capitan al FC Botosani, Michael Ngadeu Ngadjui, transferat in aceasta vara contra sumei de 500.000 de euro la Slavia Praga, fundasul central Ebenezer Kunle Odunlami l-a dezamagit pe Leo Grozavu.

Antrenorul principal al FC Botosani s-a aratat nemultumit de felul in care s-a prezentat sub comanda sa nigerianul in cele doua zile de cand echipa si-a reluat pregatirile dupa cantonamentul din Austria. Leo a mai spus ca e greu ca in timpul ramas pana la debutul noului sezon competitional fundasul central sa-l faca sa-si schimbe parerea.

In varsta de 26 de ani si masurand 1,88 metri, africanul a evoluat pana in prezent doar in Nigeria, clubul de la care provine fiind Sunshine Stars. Ebenezer Kunle Odunlami are in CV-ul sau si doua selectii in prima reprezentativa a Nigeriei, pentru care si-a facut debutul la 23 de ani.

Chiar daca perioada de transferuri in Europa se incheie abia la inceputul lunii septembrie, totusi este ca Leo Grozavu sa gaseasca un alt fundas central de calibru. In aceste conditii, principalul va miza pe jucatorii pe care ii are in lot pe acest post, fotbalisti care au participat la ambele stagii de pregatire ale echipei in aceasta vara.

In cele patru jocuri de verificare disputate de FC Botosani in aceasta vara in Austria, Leo Grozavu a incercat mai multe variante in zona centrala a defensivei sale insa cei care vor fi titulari sunt Florin Plamada si George Miron. Ei vor juca in primul joc oficial al noului sezon competitional. Pe langa Plamada si Miron, tehnicianul FC Botosani ii are in vedere si pe jucatorii Alexandru Ichim si Florin Cordos.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.