Leo Grozavu: „Nu ne imbatam cu apa rece”

„Nu inseamna nimic ca am ajuns la aceleasi puncte cu Dinamo”, afirma Leo Grozavu, antrenorul  FC Botosani, dupa meciul de la Chiajna si urcarea pe podium in Liga I a echipei botosanene.

Despre meciul cu Concordia Chiajna, Leo Grozavu spune:  „Am facut din nou o partida buna. Din punct de vedere tactic, am blocat adversarul in prima repriza, cand stiam ca are mai multa prospetime si poate fi periculos. In repriza secunda stiam ca putem fi peste ei, din punct de vedere al prospetimii. Cele doua zile de odihna au contat. La partea fizica stam destul de bine. Stiam ca daca vom avea rabdare si nu vom oferi spatii adversarului in prima repriza, in a doua, vom inchide jocul. Toata echipa a facut un joc bun din punct de vedere tactic, cu daruire si atitudine”
 
Dar victoria obtinuta si plasarea echipei botosanene pe acelasi loc cu Dinamo in clasamentul Ligii I nu trebuie sa ne rupa de realitate, sa ne deconcentreze, mai spune tehnicianul principal al FC Botosani.
 
„Nu inseamna nimic ca am ajuns la aceleasi puncte cu Dinamo. E o etapa intermediara, campionatul are foarte multe etape inca de disputat, ne bucuram ca suntem in partea superioara a campionatului, dar nu ne imbatam cu apa rece. Trebuie sa ramanem concentrati la meciurile care urmeaza, sunt jocuri intr-un interval scurt in continuare. Avem un lot destul de echilibrat, valoric si numeric, avem jucatori care au dus greul”, a declarat  Leo Grozavu la Digisport.
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.