LEO GROZAVU revine la FC Botosani

leo grozavu

Dupa sase luni, Leo Grozavu revine la echipa din Botosani. Aici il va gasi si pe Deyvidas Matulevicius, cu care era sa se ia la bataie.

Leo Grozavu a confirmat ca a reziliat contractul cu Gaz Metan Medias si ca va reveni la FC Botosani. Oficialii au spus ca, pe moment, el este solutia de salvare de la retrogradare. Problema este ca noul antrenor trebuie sa se impace in primul rand cu suporterii, cu care a avut mai multe contre inante de a pleca.

O alta problema a lui Leo Grozavu este si impacarea cu Deyvidas Matulevicius. Conflictul dintre cei doi era sa se degenereze intr-o bataie in iunie anul trecut. La acel moment, Matulevicius activa la Pandurii Targu Jiu.

Intrebat ce va face atunci cand va incepe sa lucreze cu Leo Grozavu, jucatorul  a inceput sa rada.

„Ce a fost, a fost, iar daca vine el eu sper sa nu avem probleme. Asta este viata. Eu eram atunci la Pandurii, el la Botosani si sper sa nu fie probleme. Eu cred ca suntem profesionisti!”, a spus Deyvidas Matulevicius.

Deocamdata contractul intre Leo Grozavu si FC Botosani va fi doar pana la terminarea sezonului fotballistic. Asa cum a declarat si Cornel Sfaiter, presedintele clubului FC Botosani, solutia Leo Grozavu este doar una de moment pentru salvarea echipei de la retrogradare.

Leo Grozavu a parasit echipa Gaz Metan Medias care este lidera in Seria a II-a din liga secunda a campionatului national de fotbal.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.