Libertatea de a trage cu pumnul

Suparat, nevoie mare, ca unul dintre jucatorii sai a vazut rosu in fata ochilor la meciul cu Astra Giurgiu, antrenorul de la FC Botosani, Leo Grozavu, i-a aplicat o corectie pe care a mai vazut-o el prin filmele cu van Damme. Acum, ca si-a dat demisia de onoare, ar fi bine sa tragem cateva concluzii.

In primul rand, de cand se aplica astfel de tratamente celor care, dintr-un motiv sau altul, se mai intampla sa mai si greseasca? La antrenamente nu se face un pic de educatie, fiindca sportul, ca orice alt domeniu de activitate, nu se poate desfasura fara disciplina. Iar disciplina nu se face doar cu pumni si injuraturi. Apoi, ca fotbalul e totusi un sport in care esti nevoit sa ia contact cu adversarul, care, uneori, poate fi mai bun. Atunci nu te razbuni pe proprii jucatori ca n-au fost in stare sa castige.

Inteleg de la conducatorii clubului ca Leo Grozavu este un antrenor bun. Si, poate ca este, altfel n-ar fi rezistat atat de mult la echipa, cu rezultate onorabile. Ceea ce nu inteleg, este de ce incearca el sa se dea in spectacol, sa copieze doar obiceiurile proaste ale unor antrenori. Inteleg, insa, ca pentru Leo Grozavu nu marii antrenori ai lumii sunt modele de pregatire, ci Marius Sumudica, de la care copiaza numai obiceiurile proaste. A fost faza cu borcanul cu muraturi, acum cu lovitul lui Golofca. Mai urmeaza sa-si dea jos pantalonii jos la o conferinta de presa si ne putem pregati fara grija pentru Liga Campionilor.

Florentin Florescu

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.