LIGA A II-A: Marti se finalizeaza conflictul dintre FC Botosani si Rapid Suceava

Luni, la sediul Federatiei Romane de Fotbal, are loc convocarea pentru prezentarea programului sezonului competitional de primavara in Ligile a II-a si a III-a.

Cu acest prilej se vor stabili cu exactitate datele returului, se va anunta durata perioadei de transferari, urmand sa se discute si mai multe aspecte legate de schimbarea modului de disputare a campionatului, care se preconizeaza a fi puse in aplicare incepand chiar din viitorul sezon.
A doua zi, marti, Comisia de Disciplina urmeaza sa se pronunte in cazul in care gruparea FC Botosani a contestat dreptul de joc a nu mai putin de 8 jucatori ai Rapidului Suceava in meciul direct dintre cele doua formatii, contand pentru etapa a II-a a Ligii a II-a, disputat pe data de 8 septembrie.
„Din punctul nostru de vedere lucrurile sunt clare. Stim ca dreptatea este de partea noastra, deoarece Regulamentul de Organizare a Activitatii Fotbalistice spune clar ca dreptul de joc al unui fotbalist poate fi contestat doar inainte, la pauza sau imediat dupa incheierea unei partide. Ori sa vii dupa trei luni si sa reclami asa ceva, este cel putin deplasat”, a declarat presedintele Rapidului, Gabriel Clim.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.