LIGA CAMPIONILOR, NOILE REZULTATE. STEAUA Bucuresti a terminat la EGALITATE cu PARTIZAN Belgrad

Echipa Steaua Bucuresti a terminat la egalitate, miercuri, pe teren propriu, cu formaţia sarba Partizan Belgrad, in prima mansa a turului trei preliminar al Ligii Campionilor.

La fluierul de final al partidei, scorul era 1-1.
 
Partizan a deschis scorul prin Vulicevici, in minutul 62, Steaua reusind egalarea prin Varela, in minutul 81.
 
Meciul retur se va disputa la Belgrad, la 5 august, de la ora 21.30.
 
Iata si celelalte rezultate inregistrate in partidele disputate, marti si miercuri, in prima mansa a turului trei preliminar al Ligii Campionilor:
 
– Milsami Orhei (Moldova) – KF Skenderbeu (Albania) 0-2
 
– FC Midtjylland (Danemarca) – APOEL Nicosia (Cipru) 1-2
 
– TSKA Moscova (Rusia) – Sparta Praga (Cehia) 2-2
 
– Dinamo Zagreb (Croatia) – Molde FK (Norvegia) 1-1
 
– Fenerbahce Istanbul (Turcia) – Sahtior Donetk (Ucraina) 0-0
 
– Maccabi Tel-Aviv (Israel) – Viktoria Plzen (Cehia) 1-2
 
– Panathinaikos Atena (Grecia) – FC Bruges (Belgia) 2-1
 
– Young Boys Berna (Elvetia) – AS Monaco (Franta) 1-3
 
– Videoton FC (Ungaria) – BATE Borisov (Belarus) 1-1
 
Miercuri
 
– Lech Poznan (Polonia) – FC Basel (Elvetia) 1-3
 
– HJK Helsinki (Finlanda) – FC Astana (Kazahstan) 0-0
 
– Celtic Glasgow (Scotia) – Qarabag FK (Azerbaidjan) 1-0
 
– Steaua Bucuresti (Romania) – Partizan Belgrad (Serbia) 1-1
 
– FC Salzburg (Austria) – Malmo FF (Suedia) 2-0
 
– Rapid Viena (Austria) – Ajax Amsterdam (Olanda) 2-2.
 
Partidele retur se vor disputa pe 4 si 5 august.
 
Despre jocul facut de stelisti in meciul cu Partizan, antrenorul Mirel Radoi a spus ca nu este suparat si ca acest joc i-a dat speranta unei victorii in retur, chiar daca Partizan pleaca favorita in meciul de pe 5 august.
 
Mirel Radoi: „Nu sunt neaparat suparat, important e ca am marcat si ca pastram in continuare sanse de calificare la Belgrad. Cea mai importanta era victoria, dar dupa prima repriza s-au schimbat datele si trebuia sa revenim pe tabela. Azi aveam un plus, stiam ca e cald si trebuia sa profitam de asta. In acest moment nu avem nimic de pierdut, mergem sa castigam. Era mai greu daca se termina 1-0. Este evident in acest moment ca Partizan pleaca favorita, deoarece un rezultat de 0-0 i-ar califica, dar la fel de adevarat este ca un rezultat de 2-2 ne-ar califica pe noi. Eu cred totusi ca putem castiga. Suntem increzatori dupa partida din aceasta seara si cred ca ne vom califica. Nu vreau sa ma gandesc inca la meciul din retur, pentru ca avem unul foarte greu la Botosani. Nu ne vom feri de penaltiuri, nu e niciun fel de problema, important e sa ne calificam. Ei au aratat experienta internationala mai mare decat noi, au o echipa buna, s-a vazut in fazele importante. In plus, au jucatori care pot face diferenta. Va trebui sa mergem la Belgrad si sa ne calificam”.
 
 
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.