LIGA I: VEZI cand se va juca etapa a VII-a!

Iniatial, conducatorii fotbalului din Romania hotarasera ca aceasta etapa sa se joace in luna decembrie.

Desi initial, Liga Profesionista de Fotbal hotarase ca etapa a VII-a sa se joaca in luna decembrie, sefii fotbalului romanesc au decis continuarea normala si corecta a Ligii I.

Aceasta etapa ar fi trebuit sa se dispute in acest weekend, dar antrenorul nationalei, Victor Piturca a cerut LPF amanarea, pentru a putea pregati meciurile din campania de calificare, pentru campionatul mondial din Brazilia, cu Ungaria si Turcia.

Astfel cluburile au fost instiintate ca etapa a VII-a se va desfasura in perioada 13-16 septembrie. In aceasta etapa, FC Botosani se va deplasa la Chiajna, pentru a juca cu Viitorul Constanta.

Zilele si transmisiile partidelor din aceasta etapa urmeaza a fi comunicate in perioada urmatoare, capetele de afis fiind derby-ul Clujului, U – CFR si partida Pandurii Tg.Jiu – Dinamo.

Etapa a VIII-a se va juca in perioada 20-23 septembrie. In aceasta etapa, FC Botosani va juca acasa cu Steaua Bucuresti.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.