Lorand Fulop: „Trag tare pentru a fi cat mai repede in echipa de start”

Dupa meciul al carui erou a fost, marti, Lorand Fulop a declarat ca seara in care a debutat la FC Botosani a fost „un moment extraordinar, cea mai frumoasa seara”.

Lorand Fulop, fratele mai mic al lui Istvan Fulop, este de acum o speranta care incepe sa confirme pentru echipa botosaneana si se arata hotarat sa nu-si dezamageasca suporterii. 
 
„Eu trag cat pot si trag tare pentru a fi cat mai repede in echipa de start. Imi propun sa joc cat mai mult, sa debutez si in campionat, daca se poate tot cu gol si tot din pasa lui frate-miu si sa facem un campionat reusit. M-am simtit bine, dar mai am putin de munca, pentru ca am venit de la Liga a III-a, dar trag de mine si va fi totul bine. Este cea mai frumoasa seara de pana acum”, a declarat Lorand Fulop in conferinta de presa de dupa meciul cu CSM Poli Iasi in care a marcat golul victoriei primind pasa de la fratele lui mai mare. 
 
Lorand Fulop spune ca a visat acest gol. Dar bucuria a fost in realitate amplificata de faptul ca in faza victoriei a facut un duet minunat cu fratele lui. 
 
„A fost un moment extraordinar, mai ales ca mi-a dat frate-miu pasa ca sa marchez. Am visat ca vor marca, dar nu m-am gandit ca o sa-mi dea pasa fratele meu. Am visat ca voi marca si am intrat cu incredere. A contat si numarul de pe tricou. Puteam sa marchez  si golul doi, dar m-am impiedicat putin. Important este ca am castigat”, a mai precizat marcatorul din meciul care i-a adus echipei botosanene calificarea in sferturile competitiei Cupa Ligii. 
 
Noua achizitie a echipei botosanene, Lorand Fulop, are in fata o noua provocare, alaturi de coechipierii de la FC Botosani – meciul cu Steaua in cadrul Cupei Ligii, care se va juca in prima decada a lunii septembrie. E un meci greu pentru fotbalistii botosaneni, care se vor afla in fata castigatoarei acestei competitii, dar un meci care le da ocazia suporterilor botosaneni sa spere la o prestatie onorabila a echipei lor favorite.
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.