Lupta stransa intre FC Botosani si Gaz Metan Medias, dar fara goluri

Etapa a V-a din Liga I i-a adus echipei FC Botosani atingerea unui punctaj convenabil pana la acest moment. Echipa botosaneana are acum patru puncte din doua deplasari, dupa ce a terminat cu 0-0 meciul in deplasare cu Gaz Metan Medias.

La fluierul de start al partidei, pe teren se aflau, de la Gaz Metan Medias, jucatorii: Greab – Cretu, Susnjar, Trtovac, Buzean – Cristea, Zaharia – Munteanu, Eric, Llullaku – Axente. Antrenorul Leo Grozavu a trimis pe teren la inceput de meci urmatorul 11: Iliev – Patache, Miron, Plamada, Musat – Bordeianu, Vasvari – Dmitrov, Fulop L., Astafei – Golofca. Pe banca de rezerve a echipei botosanene s-au aflat: Albut, Juncanaru , Herghelegiu,  Greu, Popovici, Ichim, Matulevicius. Istvan Fulop nu a jucat, dupa o accidentare la antrenamente. Acesta nu va juca nici meciul cu ASA Targu Mures. 
 
Confruntarea pe teren a celor doua echipe a fost una echilibrata, cu momente de dominare din partea ambelor echipe. Daca in prima parte a partidei botosanenii au luptat mai mult, dupa pauza gazdele au incercat din rasputeri sa marcheze in poarta oaspetilor. De altfel, cea mai mare ocazie de a marca le-a apartinut celor de la Gaz etan Medias, in minutul 57, cand, la doar cativa metri de poarta, mingea trimisa de Zaharia a lovit bara transversala a portii botosanenilor. 
 
Si fotbalistii de la FC Botosani au sutat spre poarta celor de la Gaz Metan. O astfel de faza s-a derulat in minutul 2, dar si in minutul 14,00, apoi in minutul 22,00. 
 
Meciul s-a finalizat insa fara a se opera schimbari pe tabela de marcaj. Asadar, a fost 0-0 la fluierul de final al partidei.
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.