Luptator roman de K1, impuscat mortal

sebastian chira

Sportivul roman era stabilit de mai multi ani in Olanda.

Tragedie in sport. Un luptator roman de K1 a fost impuscat mortal. Sebastian Chira a fost impuscat mortal in noaptea de luni spre marti. Sportivul era stabilit de mai multi ani in Olanda.

Sebastian Chira avea 38 de ani si era un cunoscut al interlopului clujean Gore. Potrivit gazetadecluj.ro, luptatorul K1, stabilit in Olanda, facea parte dintr-o vestita gasca de motociclisti, Hells Angels, iar luni a postat pe Facebook un mesaj in care spunea ca „e mai bine sa sfarsesti prin durere, decat sa ai parte de o durere nesfarsita”.

Deocamdata nu se stie cine l-a impuscat pe Sebastian Chira, cert este ca acesta a murit in urma atacului armat. Romanul era stabilit in Olanda din anul 2004.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.