MARATONUL MTB „Nordul Moldovei – Caii Pedaleaza”, la a III-a editie

Odata cu aniversarea a sase ani de la infiintare, Mosia „Cai de Vis” organizeaza pe 11 mai 2013 cea de-a treia editie a Maratonului „Nordul Moldovei – Caii Pedaleaza”.

Evenimentul reprezinta o noua provocare pentru pasionatii de ciclism din toata tara, pentru cei dornici sa evadeze din cotidian, sa paraseasca drumurile amenajate pentru a-si testa rezistenta fizica, indemanarea si orientarea pe trasee cu grade diferite de dificultate.

Inscrierea la editia 2013 a Maratonului „Nordul Moldovei – Caii Pedaleaza” se realizeaza online, completand formularul de pe site-ul evenimentului si achitand o taxa de 35 de lei sau in ziua concursului, taxa de participare fiind de 45 de lei.

Startul si sosirea vor avea loc in curtea Mosiei „Cai de Vis”, din localitatea Varful Campului, judetul Botosani. Participantii sunt asteptati la mosie sambata, 11 mai, de la ora 08:00.

Traseul este mixt, traverseaza drumuri publice, drumuri forestiere, poteci marcate si nemarcate, zone accidentate, pante cu grade diferite de inclinare, zone de padure, localitati, pajisti etc.

Aceste caracteristici implica o experienta minima in ture de ciclism outdoor, respectiv MTB, din partea concurentilor care se prezinta la start.

Bicicleta montana sau trekking pentru concurs cu suspensie fata si atent verificata, sistemul de franare impecabil, casca de protectie sunt cateva din conditiile obligatorii pentru participare. La tura scurta se poate concura cu orice tip de bicicleta in buna stare de functionare.

Dupa terminarea probelor din concurs, organizatorii vor oferi un spectacol ecvestru, un pranz pentru participanti, urmat de festivitatea de premiere a castigatorilor si o tombola cu premii pentru toti participantii la maraton.

Sustinatorii acestei editii sunt: Elsaco, Generali Romania, Activ Travel, Auto Miras, Danimet, Bad, First Five Agency si Primaria Varfu Campului.

Mai multe informatii puteti gasi pe site-ul evenimentului www.mtbnordulmoldovei.com sau la numarul de telefon 0755.400.131.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.