Marius Lacatus, antrenor la Steaua Bucuresti

Site-ul oficial al CSA a anuntat printr-un comunicat ca „Marius Lacatus este noul antrenor-coordonator al sectiei de fotbal a clubului si va debuta cu echipa in Liga a IV-a, in stagiunea 2017-2018.

„Marius LACATUS a fost numit antrenor-coordonator (director-tehnic) al sectiei de fotbal a Clubului Sportiv al Armatei (CSA) «Steaua Bucuresti».

Contractul de colaborare perfectat in data de 12 decembrie prevede o strategie de dezvoltare integrata a acestei discipline sportive pe urmatorii 5 ani, care include infiintarea unei echipe de fotbal la nivel de seniori si inscrierea acesteia in Liga a IV-a, incepand cu sezonul competitional 2017-2018.

Echipa va evolua sub numele «Steaua Bucuresti» si sub sigla inregistrata la OSIM cu numarul 130904, atribuita definitiv CSA Steaua Bucuresti prin Decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie nr. 3425 din 3 decembrie 2014.

Obiectivele de performanta fixate pentru echipa ce va fi coordonata de Marius LACATUS sunt sincronizate cu planurile de modernizare a infrastructurii sportive – baza de pregatire si stadionul de fotbal. Astfel, prin promovari succesive in ligile superioare, echipa de fotbal seniori a CSA ar urma sa evolueze, incepand cu sezonul 2020-2021, in Liga Nationala, pe noul stadion de fotbal din Ghencea.

Marius LACATUS este un fotbalist legendar al echipei de fotbal a clubului militar, pentru care a jucat timp de 13 sezoane, in perioadele 1983-1989 si 1993-2000, timp in care a cucerit Cupa Campionilor Europeni – in 1986, SuperCupa Europei – in 1987, 10 titluri de campion si 7 Cupe al Romaniei.

Noul director tehnic al sectiei de fotbal va fi prezentat de catre conducerea CSA «Steaua Bucuresti», miercuri, 14 decembrie, in cadrul unui eveniment media organizat la sediul clubului, in Bulevardul Ghencea, nr. 35, sector 5, Bucuresti, incepand cu ora 11.00”, se arata in comunicatul CSA.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.