MECI de LIGA I cu ARBITRAJ DUBIOS! Reprosurile aduse de botosaneni centralului Alexandru Tudor dupa intalnirea FC Botosani-Steaua

LIGA I. Meciul dintre FC Botosani si Steaua Bucuresti s-a incheiat cu victoria oaspetilor, care au inscris prin Gabriel Iancu chiar in minutul al doilea al partidei. Fotbalistii de la FC Botosani au trecut si ei pe langa un gol egalizator, iar faptul ca modifiarea pe tabela de marcaj a Stadionului Municipalul din Botosani nu s-a produs i-a fost reprosat arbitrului de centru Alexandru Tudor de catre multi dintre suporterii echipei botosanene.

Aflata in deplasare, Steaua a reusit deschiderea scorului in primele minute ale partidei, iar botosanenii au incercat din greu sa aduca egalarea. Golul meciului a fost inscris de Gabriel Iancu dintr-o lovitura libera de la 20 de metri. 
 
Au urmat asalturile botosanenilor, rand pe rand, trecand prin sanse de inscriere Batin, Roman, Martinus si Ngedeu. Apararea stelistilor a fost fara cusur.
 
Momentul care a starnit spectatorii din tribune a fost cel in care s-a produs un duel intre Tosca si Batin, care ar fi impus, cred reporterii, o lovitura de la 11 metri. Nu s-a intamplat asta, aritru trecand peste faza cu mare usurinta. Acelasi lucru s-a intamplat doua minute mai tarziu, cand, dupa un hent, nu s-a dictat lovitura de la 11 metri, pe motiv ca stelistul Cornel Rapa a atins mingea cu mana in cadere, fara a fi avut intentia de juca neregulamentar.
 
Iata echipele meciului :
 
FC BOTOSANI:  Pleșca, Roman, Acsinte, Costin, Vasvari, Cucu, Croitoru, Dimitrov, Batin, Martinus, Ngadeu 
Rezerve: Iliev, Brata, Patache, Miron, Robertson, Cabrera, Neziri 
 
STEAUA BUCURESTI: Cojocaru, Rapa, Carp, Tosca, Sitya, Tudorie, Tahar, Neagu, Gradinaru, Iancu, Enceanu 
 
Rezerve: Nita, Filip, Sulley, Tade, Mihalcea, Alcenat, Tarnovan 
 
Dupa meci, botosanenii au ajuns pe locul al 12-lea, cu doua puncte, iar Steaua, cu 8 puncte, pe prima pozitie. 
 
Valeriu Iftime : Eu nu-l acuz, dar ceva s-a vazut… ne-a viciat in doua trei ocazii
 
Valeriu Iftime, finantatorul echipei botosanene, a spus, dupa finalul partidei, ca meciul l-a intristat, din cauza rezultatului, care putea fi altul daca arbitrul ar fi luat o alta decizie.
 
„Sunt prea trist de rezultat. Nu stiu daca am avut ghinion, sau daca Tudor a fost un pic anti-botosenean. Mi-e frica de reactia negativa a lui. Am crezut ca e un arbitru care tine la prestigiul lui. Eu nu-l acuz, dar ceva s-a vazut. Un meci care azi trebuia sa se termine cel putin egal. Avem nevoie de oameni corecti în fotbal. Am jucat fotbal, i-am dominat, am avut cateva ocazii, dar nici Roman n-a fost in ziua lui buna. Nu te poti lua la tranta cu arbitri. Cine-i poate face ceva lui Tudor? Ca l-a amenintat pe Leo (n.r. Grozavu): ‘Data viitoare o sa vezi tu …’. E prea dur, e din alta lume. El nu e cu jucatorii, e lumea lui si lumea jucatorilor. Atunci cand pari frustrat, e o problema. A fost un arbitru care in seara asta ne-a viciat in doua trei ocazii”, a declarat Valeriu Iftime la Digi Sport. 
 
La randul sau, presedintele FC Botosani, Cornel Sfaiter, s-a aratat nemultumit de cum au fost tratati botosanenii de un arbitru.
 
„Vom face un memoriu. Nu este normal sa nu fim tratati la fiecare faza de joc cu aceeasi moneda. A fost penalty.  Au spus si jucatorii. Ceea ce s-a intamplat nu este normal. La experienta lui trebuie sa vezi orice faza. Nu e normal ca la un final de joc un arbitru sa ameninte. E pacat pentru un arbitru de talia lui Alexandru Tudor… Nu ai voie sa gresesti. E intreb: de ce nu sunt greseli in defavoarea unei echipe mari? De cate ori s-a gresit in defavoarea Stelei cu Tudor la centru? Este normal ca si arbitrii, si jucatorii sa aiba zile slabe, dar sunt momente cand, daca gresesti, trebuie sa platesti. Pacat. Am crezut in el”, a fost declaratia lui Cornel Sfaiter.
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.