Meci important, sambata, pe „MUNICIPAL”. Tehnicianul echipei FC Botosani, despre Concordia Chiajna: „au un sistem destul de bun pentru jocurile din deplasare”

Intalnirea de sambata seara, dintre FC Botosani si Concordia Chiajna, pe Stadionul Municipal Botosani, nu se anunta a fi o partida comoda pentru niciuna dintre cele doua echipe. E de asteptat o lupta apriga pentru victorie.

De altfel, tehnicianul echipei botosanene, Cristi Pustai, si-a atentionat elevii ca ii asteapta „un meci greu, cu o echipa schimbata” fata de cea pe care au invins-o in decembrie, anul trecut, cu scorul de 5-1.
 
„Din acea echipa se mai regasesc doi sau trei jucatori. Jucam, asadar, cu o alta echipa, care vine cu un moral bun. Au doua victorii consecutive. Au obtinut 4 puncte in aceste doua etape”, spune Cristi Pustai.
 
Din vechea echipa Concordia Chiajna, pe care au inalnit-o botosanenii in urma cu cateva luni, in primul 11 au mai ramas doar trei jucatori: Pena, Tincu si Giurgiu. Recent, Chiajna a castigat cu 3-0 in fata echipei Dinamo si cu 1-0 in meciul cu CSU Craiova.
 
Cristi Pustai e convins ca urmeaza un meci foarte echilibrat, elevii sai avand in fata o lupta cu o echipa cu „un sistem destul de bun pentru jocurile din deplasare”, o echipa care „joaca cu trei fundasi centrali si inca doi fundasi laterali, destul de laboriosi, foarte aglomerat in faza de aparare, si care are si doi atacanti cu talie, Pena si Milevski, care sunt puternici in jocul aerian”
 
Pe de alta parte, „si noi suntem destul de redutabili pe teren propriu”, subliniaza Pustai, care concluzioneaza: e „un meci foarte echilibrat si important pentru noi, pentru continuitate, pentru a ramane la o distanta apreciabila fata de acele locuri care ne dau fiori”.
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.