Home Sport MECI incins la IASI ! Ce loc ocupa FC Botosani dupa acest...

MECI incins la IASI ! Ce loc ocupa FC Botosani dupa acest meci

Vineri s-a jucat la Iasi meciul din Liga I intre FC Botosani si CSMS Iasi, scorul la sfarsitul partidei fiind de 2-2, dupa doua reprize in care s-a luptat aprig pentru victorie.

Meciul de pe stadionul iesean a tinut suporterii ambelor echipe intr-o continua emotie. Cele mai multe ocazii de a inscrie le-au avut fotbalistii botosaneni, nu au lipsit insa ratarile, astfel ca scorul final le-a adus celor de la FC Botosani doar egalitate in fata echipei iesene.   

Inaintea meciului, FC Botosani era a saptea in clasamentul Ligii I, in timp ce CSMS Iasi se afla pe ultimul loc al acestui clasament.

CSMS Iasi: Caparco – I. Voicu, Al. Creţu, L. Munteanu, Tiganasu – D. Novac, Olah, Al. Ciucur, Cosereanu –  Onduku, Wesley.

FC Botosani: Curileac – Patache, Tincu, Oltean, Acsinte – Fulop, Vasvari, Croitoru – Roussel, Hadnagy, Martinus. Rezerve: Lazar, Anghelina, Bordianu, Codoban, Ivonovici, Ianc si Batin.

Deschiderea de scor s-a facut la numai doua minute de la inceperea meciului, cand Cosereanu a bagat mingea in poarta botosanenilor, pe neasteptate, dintr-o faza care nu parea periculasa. Egalarea a venit in minutul 29. Atunci, Quenten Martinus a executat o lovitura libera de la 25 de m, trimitand mingea in vinclul portii echipei iesene.

Tot iesenii au preluat conducerea in minutul 46. Atunci s-a inscris dintr-o gafa a portarului Curileac. I-a fost furata mingea de Onduku, dupa ce a iesit la 16 m in incercarea de a prinde balonul.  

In minutul 77 a venit si egalarea care a creionat scorul final. Golul egalarii din repriza a doua a fost marcat de Codoban, care a sutat langa bara din stanga, reusind astfel sa gaseasca culoarul pentru ca mingea sa ajunga in poarta.

Intr-un clasament a partidelor disputate in deplasare, FC Botosani ocupa locul 5, cu 8 puncte.

Cu 18 puncte acumulate dupa 11 etape, botosanenii isi pastreaza locul 7 in clasamentul general.

Exit mobile version