MECI incins la IASI ! Ce loc ocupa FC Botosani dupa acest meci

Vineri s-a jucat la Iasi meciul din Liga I intre FC Botosani si CSMS Iasi, scorul la sfarsitul partidei fiind de 2-2, dupa doua reprize in care s-a luptat aprig pentru victorie.

Meciul de pe stadionul iesean a tinut suporterii ambelor echipe intr-o continua emotie. Cele mai multe ocazii de a inscrie le-au avut fotbalistii botosaneni, nu au lipsit insa ratarile, astfel ca scorul final le-a adus celor de la FC Botosani doar egalitate in fata echipei iesene.   

Inaintea meciului, FC Botosani era a saptea in clasamentul Ligii I, in timp ce CSMS Iasi se afla pe ultimul loc al acestui clasament.

CSMS Iasi: Caparco – I. Voicu, Al. Creţu, L. Munteanu, Tiganasu – D. Novac, Olah, Al. Ciucur, Cosereanu –  Onduku, Wesley.

FC Botosani: Curileac – Patache, Tincu, Oltean, Acsinte – Fulop, Vasvari, Croitoru – Roussel, Hadnagy, Martinus. Rezerve: Lazar, Anghelina, Bordianu, Codoban, Ivonovici, Ianc si Batin.

Deschiderea de scor s-a facut la numai doua minute de la inceperea meciului, cand Cosereanu a bagat mingea in poarta botosanenilor, pe neasteptate, dintr-o faza care nu parea periculasa. Egalarea a venit in minutul 29. Atunci, Quenten Martinus a executat o lovitura libera de la 25 de m, trimitand mingea in vinclul portii echipei iesene.

Tot iesenii au preluat conducerea in minutul 46. Atunci s-a inscris dintr-o gafa a portarului Curileac. I-a fost furata mingea de Onduku, dupa ce a iesit la 16 m in incercarea de a prinde balonul.  

In minutul 77 a venit si egalarea care a creionat scorul final. Golul egalarii din repriza a doua a fost marcat de Codoban, care a sutat langa bara din stanga, reusind astfel sa gaseasca culoarul pentru ca mingea sa ajunga in poarta.

Intr-un clasament a partidelor disputate in deplasare, FC Botosani ocupa locul 5, cu 8 puncte.

Cu 18 puncte acumulate dupa 11 etape, botosanenii isi pastreaza locul 7 in clasamentul general.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.