Meciul FC Botosani – Viitorul, un adevarat spectacol fotbalistic!

A fost un meci in care jucatorii s-au straduit sa le ofere suporterilor ceea ce isi doresc cand pasesc pe stadion: spectacol si goluri.

Partida s-a finalizat cu un egal: 2-2. 
 
FC Botosani nu a marcat insa nicio victorie, dar nicio invingere in campionat, pana acum, in acest sezon. La fel ca si adversara sa de luni seara, Viitorul Constanta.
 
Ocaziile nu au lipsit, de ambele parti. Primul gol s-a marcat, la cateva minute dupa fluierul de inceput al partide, mai exact in minutul 4. A marcat Mitrea din pasa lui Ianis Hagi.
 
A venit insa, la un sfert de ora dupa acest moment, si raspunsul botosanenilor, egalarea. Croitoru a marcat in poarta dobrogenilor cu un sut din interiorul careului, la coltul lung, langa bara, in minutul 19.
 
In minutul 33 preia din nou conducerea Viitorul Constanta. Asta dupa un contraatac al oaspetilor, in urma caruia Filip suteaza si marcheaza.  
 
Euforia se instaleaza in galeria echipei botosanene dupa ce, in minutul 56, Croitoru inscrie din nou. Mingea ajunge la Croitoru dupa o centrare in careu a lui Dimitrov si este trimisa in poarta dintr-o semi-foarfeca.
 
Dupa trei minute de prelungiri, partida se termina cu scorul 2-2.
 
Echipele aliniate la start au fost :
 
FC Botosani – Iliev, Roman, Brata, Acsinte, Patache, Costin, Vasvari, Plamada, Cucu, Croitoru, Ivanovici Rezerve: Plesca, Hadnagy, Miron, Cordos, Brown, Dimitrov, Robertson 
 
Viitorul Constanta – Buzbuchi, Mitrea, Filip, Tanase, Cernat, Marin, Aganovic, Hagi, Ganea, Hodorogea, Benzar 
Rezerve: Ramniceanu, Munteanu, Casap, Gavra, Cupe, Nedelcu, Achim   
 
Asadar, FC Botosani este pe locul 7 in clasament, cu doua puncte, la egalitate cu Viitorul Constanta. 
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.