Meciul Legia Varsovia – FC Botosani, lupta stransa

In turul preliminar al Europa League, FC Botosani a infruntat, joi seara, o echipa puternica – Legia Varsovia – pe terenul acesteia.

Meciul se anunta a fi destul de greu, insa fotbalistii botosaneni au avut un joc ce ne da sperante ca in partida de la Botosani sunt sansele victoriei. 
 
Golul meciului s-a inscris abia in minutul 77, cand Duda, unul dintre jucatorii cei mai valorosi ai polonezilor, a inscris printr-un sut inspirat, de la 20 de metri. De altfel, spre finalul meciului, polonezii au intetit atacurile la poarta romanilor, au avut acea agresivitate care a generat atacuri sustinute.
 
Per total insa, s-ar putea spune ca a fost un meci echilibrat, in care ocaziile de schimbare a scorului au aparut de ambele parti. De altfel, in pauza meciului, antrenorul botosanean Alin Cazaciuc a postat urmatorul  comentariu pe Facebook:
 
„LEGIA O DOAMNA IN VARSTA FATA DE CARE F.C-UL A ARATAT PREA MULT RESPECT ! CASETA TEHNICA A PRIMEI REPRIZE ESTE-SUTURI PE SPATIUL PORTII 1-1, SUTURI SPRE POARTA 3-5, ACTIUNI LA MIJLOCUL TERENULUI 39-44, ATACURI PERICULOASE 21-13, CORNERE 1-4 !!!! MULT ZGOMOT PENTRU NIMIC,CACI FC-UL A INTRAT CU PREA MULT RESPECT IN TEREN PENTRU ISTORIA ACESTUI CLUB !!! „
 
Acesta mai scria „IN REPRIZA DOUA, DACA VOM AVEA ACEA OBRAZNICIE POZITIVA, CONSTRUCTIVA, PUTEM REALIZA SURPRIZA”. N-a fost sa fie, insa botosanenii isi pun mari sperante in surpriza care se poate produce in retur, pe Municipalul botosanean.
 
Echipele
 
Legia Varsovia: Kuciak – Broz, Rzezniczak, Pazdan, Brzyski – Guilherme, Furman, Jodlowiec, Kucharczyk – Duda – N. Nikolici 
 
Rezerve: Malarz, Lewczuk, Bereszynski, Maslowski, Zyro, Saganowski, Prjovici 
 
FC Botosani: Iliev – Dimitrov, Miron, Cordos, Acsinte – Cucu – Brata, Vasvari, Costin, Batin – Roman 
 
Rezerve: Plesca, Patache, Croitoru, Robertson, Ivanovici, Browne, Hadnagy 
 
Cateva faze ale meciului :
 
-In minutul 28 : Cucu a lovit cu capul mingea primita de la Vasvari, trimitand-o spre poarta. Mingea a trecut pe langa poarta.
 
– Min 36: Dimitrov trimite mingea spre poarta, de la 25 de m, dar rateaza.
 
– Min 39: Contraatac, prin Brata si Batin. Acesta din urma suteaza spre poarta, dar intervin fundasii polonezi care resping in corner.
 
– Min 40: Brata suteaza de la 17 m, dar mingea trece putin pe langa poarta.
 
– Min. 49: Legia rateaza o ocazie mare. Este meritul portarului Iliev ca a retinut o minge periculoasa trimisa spre poarta cu capul de Nikolici.  
 
– Min 66: Ocazia cea mare pentru Botosani, ratata ! Kuciak respinge mingea din lovitura libera executata de Raul Costin de la  20 de m…
 
Din minutul 74 incepe seria atacurilor celor de la Legia, care le aduce de fapt si victoria. In acest minut, un sut puternic al lui Rzezniczak este respins de Iliev, iar un minut mai tarziu Prjovici, din fata portii, doar cu portarul botosanenilor in fata, nu nimereste poarta, mingea trecand mult peste aceasta. 
 
– Min. 77 : GOL. Legia inscrie prin sutul lui Duda.
 
In ultimele minute, emotiile la porta botosanenilor au fost mari. In minutul 89 Zyro a sutat spre poarta. Mingea a fost retinuta de portar, in corner. Se dicteaza lovitura de la 6 m si asaltul spre poarta botosanenilor eate stapanit bine de portarul Iliev, care are doua interventii salvatoare. 
 
Returul va avea loc pe 23 iulie.
 

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.