Home Sport MICHAEL SCHUMACHER a ajuns doar piele si os!

MICHAEL SCHUMACHER a ajuns doar piele si os!

michael schumacher

Fostul pilot german se afla internat intr-un spital din Grenoble (Franta) din 29 decembrie 2013, ziua in care a suferit o accidentare extrem de grava la cap, in timp ce schia.

De atunci au trecut cinci luni si Michael Schumacher continua sa se afle in coma. Stare care si-a pus puternic amprenta pe corpul sportivului.

Potrivit cotidianului Bild, „Schumi” a slabit extrem de mult dupa incidentul a carui victima a fost: de la 73 de kilograme a ajuns la 53 de kilograme!

„Pierderea in greutate este un lucru normal in cazul pacientilor aflati in coma, dar 20 de kilograme in cinci luni este foarte mult pentru o persoana cu o conformatie fizica medie. In cazul lui Schumacher, fiind vorba de un fost mare sportiv care s-a ingrijit mereu sa fie in cea mai buna forma fizica, e clar ca pierderea in greutate este consecinta atrofierii muschilor, care nu au mai fost folositi o perioada foarte indelungata”, a declarat medicul Curt Diehm, citat de Bild.

In acest context, managerul lui Schumacher are grija ca speranta sa nu moara de tot.

„Michael pare a avea momente in care este constient, in care da senzatia ca poate interactiona cu mediul inconjurator”, a declarat Sabine Kehm pentru El Mundo Deportivo.

Exit mobile version