MICHAEL SCHUMACHER nu scapa de probleme!

Fostul pilot de Formula 1 se afla in coma indusa inca din 29 decembrie.

Michael Schumacher este anchetat pentru un accident provocat in orasul Bormujos, din Sevilia (Spania), in noiembrie, anul trecut. Fostul pilot ar fi acrosat un motociclist, dupa ce nu i-a acordat prioritate intr-un sens giratoriu.

Pe 17 noiembre 2013, Michael Schumacher se afla in vacanta, in Spania, si, in timp ce conducea un Audi A4 inchiriat, l-a lovit pe motociclistul Francisco M.A., care si-a fracturat incheietura mainii. Francisco a depus plangere pentru a-i fi suportate costul ingrijirilor medicale, precum si al costumului, ceasului, castii si motocicletei.

Potrivit politiei locale, citata de ziarul Marca, vina ar fi apartinut lui Michael Schumacher, pentru neacordare de prioritate. Se ia insa in considerare si faptul ca portiunea de drum in cauza era slab luminata.

Este insa putin probabil sa se ajunga la proces, avand in vedere ca firma care a oferit masina spre inchiriere si-a asumat raspunderea si, mai degraba, cele doua parti vor ajunge la o intelegere privind despagubirile.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.