MIRCEA LUCESCU, acuzat ca a facut mai multe blaturi

mircea lucescu

Dupa noua ani de antrenorat la Sahtior Donetk, Mircea Lucescu a adunat 17 trofee, fapt care i-a adus si o foarte mare popularitate in randul ucrainenilor.

La cei 67 de ani, se poate spune ca Mircea Lucescu a scris istorie la Donetk. Din mai 2004, de cand a venit la Sahtior, a antrenorul roman a adunat 17 trofee: 7 campionate castigate, 5 cupe ale Ucrainei, 4 supercupe ale Ucrainei si un trofeu al Cupei UEFA.

Cu aceste rezultate, „Il Luce” si-a zdrobit principala rivala, Dinamo Kiev, facand din Sahtior Donetk echipa numarul 1 din Ucraina.

Insa toate aceste rezultate sunt puse sub semnul intrebarii de un fost jucator, care vorbeste despre „manevrele” facute de antrenorul roman.

Viktor Leonenko, un fost jucator al lui Dinamo Kiev, are o explicatie pentru dominatia celor de la Donetk, sub comanda lui „Il Luce”.

„Cred ca oricine poate ghici de ce a castigat Lucescu atatea campionate. Cand o echipa nu primeste cartonase galbene sau rosii, ceva nu e bine. Nu vreau sa zic mai mult, toti imi vor sari in cap si imi vor cere dovezi. Se pare ca ei (cei de la Sahtior, n.r.) cand incep campionatul au deja 24 de puncte. Sunt sigur ca, daca s-ar duce in alta parte, Lucescu nu va castiga nimic”, a declarat Viktor Leonenko pentru Itar-Tass, citat de gsp.ro.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.