Mircea Rednic, atac la Cosmin Contra: „Nu e dinamovist!”

Mircea Rednic a lansat un atac la adresa lui Cosmin Contra înainte de meciul cu Gaz Metan Mediaș, care se va juca vineri seară, de la 20:30, în direct pe Look Sport+.

„Puriul” consideră că fostul tehnician al „câinilor” e și el vinovat pentru situația în care a ajuns formația din Ștefan cel Mare.

„Contra nu e dinamovist, la felul cum s-a comportat până acum. Nu e dinamovist dacă a acceptat jucători la salariile la care au venit, care își cer banii… Toți muncim, dar atunci când chiar iubești un club faci și tu sacrificii”, spune Mircea Rednic.

Tehnicianul lui Dinamo a comentat și venirea lui Florin Răducioiu în Ștefan cel Mare și a glumit, precizând că ar putea să-l folosească și pe teren pe fostul internațional român.

„Director tehnic, sportiv… manager, ce vrea el. Plus de asta, la cum arată pot să îl mai bag cinci minute, 10 minute la sfârșit de meci să mai țină de minge. Radu a fost un jucător foarte mare, a jucat unde a jucat, e util…. Vorbește, vorbește bine românește acuma”, spune Mircea Rednic.

Programul etapei 12 din Liga 1

VINERI
Gaz Metan – Dinamo, de la 20:30, Look Sport+
SÂMBĂTĂ
Sepsi – Voluntari, de la 17:30, Look Sport
FCSB – CS Mioveni, de la 20:30, Look Sport+ & PrimaTV
DUMINICĂ
FC Argeș – Farul, de la 15:00, Look Sport
UTA Arad – FC U Craiova 1948, de la 17:30, Look Sport+
Rapid – CFR Cluj, de la 20:30, Look Sport+
LUNI
Botoșani – Chindia, de la 17:30, Look Sport
Universitatea Craiova – Clinceni, de la 20:30, Look Sport

Sursa: Look Sport

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.