Home Sport Misiune la stadion pentru seara meciului F.C. Botosani – Concordia Chiajna

Misiune la stadion pentru seara meciului F.C. Botosani – Concordia Chiajna

Sambata, 19 octombrie a.c., jandarmii bacauani, in cooperare cu lucratori din Inspectoratul de Jandarmi Judetean Botosani, vor asigura masurile de ordine si liniste publica la meciul de fotbal disputat pe Stadionul municipal Botosani, incepand cu ora 18.00, de echipele F.C. Botosani si Concordia Chiajna.

La misiune vor participa si efective de politie, pompieri, politie locala si  reprezentanti ai firmei de securitate care asigura masuri de ordine in interiorul stadionului, care vor lua masuri specifice, conform competentelor legale.
 
Celor cinci sustinatori ai echipei gazda si unul al oaspetilor, care au interdictie de a patrunde pe stadioane la meciuri de fotbal, nu le va fi permis accesul, in cazul in care se vor prezenta la portile de intrare.
 
Conform prevederilor legale, fapta persoanei careia i s-a aplicat sancţiunea contravenţionala complementara a interzicerii accesului la unele competitii sau jocuri sportive de a se afla in arena sportiva unde se desfasoara o competitie sau un joc sportiv de natura celor pentru care s-a dispus interdictia constituie infractiune si se pedepseste cu inchisoare de la o luna la un an sau cu amenda.
 
De asemenea, interzicerea accesului sau participarii la unele competitii ori jocuri sportive, dispusa sub forma unei sanctiuni contraventionale complementare, se aplica atat in cazul competitiilor si jocurilor sportive desfasurate in tara, cat si in cazul celor desfasurate in strainatate.
 
Jandarmeria recomanda spectatorilor sa vina la stadion din timp, inca de la deschiderea portilor de acces, pentru a fi evitata aglomeratia in zonele de intrare si sa nu se implice in incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii si linistii publice, delimitandu-se de orice forma de violenta verbala sau fizica ce ar putea duce la manifestari violente.
 
Comercializarea bauturilor alcoolice in zona stadionului este interzisa. La solicitarea fortelor de ordine sau a personalului de ordine si siguranta, cetatenii au obligatia de a prezenta documentele de acces si actele de identitate.
 

Exit mobile version