Home Sport MM STOICA despre arbitrajul de la Botosani: „A inceput treaba”

MM STOICA despre arbitrajul de la Botosani: „A inceput treaba”

foto: gsp.ro

Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a criticat prestatia lui Marius Avram de la partida dintre FC Botosani si CFR Cluj. Iuliu Muresan i-a raspuns.

Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a criticat prestatia lui Marius Avram de la partida dintre FC Botosani si CFR Cluj, incheiata la egalitate, 0-0.

Arbitrul bucurestean a eliminat un jucator al gazdelor in minutul 9, insa oaspetii nu i-au putut depasi pe fundasii celor de la FC Botosani. MM ii atrage atentia lui Marius Avram asupra unei faze din minutul 20.

„Avram nu-i da lui Sepsi cartonas galben pentru atac brutal dar ii da lui Croitoru degeaba. A inceput treaba…”, a fost atacul lui Mihai Stoica de pe Facebook la adresa arbitrului.

Dupa meciul de la Botosani, Iuliu Muresan i-a raspuns lui MM.

„Nu vreau sa vorbesc de arbitraj. Dar MM sa se uite la Steaua. Sa nu uite ca ieri echipa lui a dat un gol din ofsaid si Ceahlaul nu a primit un penalty. Dar eu nu ma pricep la fotbal asa ca MM, el are 10 trofee cistigate in cariera si 8 puncte in Champions League”, a spus ironic Iuliu Muresan la DigiSport.

Exit mobile version