Modernizarea Stadionului Municipal cu bani de la CNI

Primarul municipiului Botoşani, Cosmin Andrei, va solicita Companiei Naţionale de Investiţii (CNI) finanţarea unor lucrări de modernizare a Stadionului Municipal, pe care evoluează echipa de primă ligă FC Botoşani.

Edilul a declarat că va propune alocarea, prin bugetul municipiului Botoşani pentru anul 2021, a unei sume de 150.000 de lei pentru realizarea documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţie (DALI), urmând ca, ulterior, să solicite CNI alocarea fondurilor pentru proiectare şi execuţie.

„Vrem un stadion de 8.000 de locuri, acoperit, care să obţină acreditarea Ligii Profesioniste de Fotbal şi a Federaţiei Române de Fotbal, pentru competiţii internaţionale. Vrem să se creeze un complex sportiv cu parcare şi cu spaţii care pot avea destinaţii diverse, inclusiv comerciale. Noi acest DALI îl dăm la CNI, care va face proiectarea şi execuţia, dacă va accepta. Proiectul este în lista sinteză a CNI. Dacă din lista sinteză, unde sunt mii de obiective, intră sau nu stadionul din Botoşani, cred că e o decizie cu nuanţe politice”, a afirmat primarul Cosmin Andrei.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.