Home Sport MOMENT EMOTIONANT la conferinta de presa de la FC Botosani! (FOTO)

MOMENT EMOTIONANT la conferinta de presa de la FC Botosani! (FOTO)

Dupa partida FC Botosani – Pandurii Tg. Jiu, incheiata cu 2-1 pentru gazde, a avut loc si un moment emotionant la conferinta de presa.

Asa cum se stie, inca inainte de ultima etapa a sezonului fotbalistic, Leo Grozavu a anuntat ca nu si-a prelungit contractul cu FC Botosani. Aflat pe picior de plecare, Grozavu a dat dovada de fair-play. La conferinta de presa a tinut sa multumeasca conducerii clubului si jucatorilor din echipa pentru ca s-a reusit incheierea sezonului fotbalistic cu o victorie, asa cum si-au dorit toti.

„Nu Leo Grozavu a castigat meciul, ci FC Botosani. Ma bucur ca am castigat astazi. Ma bucur pentru baieti pentru ca au terminat campionatul cu o victorie. Era important si pentru ei asta. Am avut multe momente in care jocul nu a functionat cum mi-as fi dorit. A fost foarte greu de gestionat acest final de campionat. Multumesc Botosaniului ca mi-a dat sansa sa antrenez in prima liga. Ma bucur ca am reusit si eu sa-i rasplatesc asa cum am putut, iar de acum viata merge inainte pentru fiecare”, a spus Leo Grozavu.

In timpul conferintei de presa a avut loc si un moment emotionant. In timp ce Leo Grozavu sustinea ultima conferinta in calitate de antrenor principal la FC Botosani, presedintele clubului, Cornel Sfaiter, l-a premiat pe tehnician.

Leo Grozavu a primit o placheta, un tricou al echipei cu autografele jucatorilor, dar si bannerul afisat de galerie, in timpul partidei cu Pandurii, pe care scria: „Multumim Leo Grozavu”.

„Multumim pentru tot ce ai facut la FC Botosani”, i-a spus Cornel Sfaiter lui Leo Grozavu.

Si preparatorul fizic Ovidiu Chiribici a primit din partea conducerii clubului un tricou au autografele jucatorilor. Acesta cu greu a reusit sa-si stapaneasca emotiile, refuzand sa faca vreo declaratie pentru a nu izbucni in plans.

La final, Leo Grozavu a multumit si reprezentantilor mass-media pentru ca a avut o colaborare foarte buna cu acestia.

Bafta Leo!

Exit mobile version