O noua TRAGEDIE in FOTBAL. Dupa Ekeng a mai murit un fotbalist, prabusit pe teren

La doar doua zile dupa moartea lui Patrick Ekeng, inca o tragedie cutremura lumea. A mai decedat un jucator dupa ce a cazut pe terenul de fotbal. Avea tot 26 de ani, ca si Ekeng.

Tragedia s-a produs in Brazilia. Este vorba despre Bernardo Ribeiro, care a murit in timpul unui amical pe care il juca echipa sa, Friburguense. I s-a facut rau pe teren. S-a prabusit inconstient pe gazon. A fost transportat de urgenta la spital, dar in zadar. Nimeni nu a mai putut sa-l ajute. 
 
Ribeiro era un jucator apreciat, care in cariera sa a mai trecut pe la Skenderbeu Korce din Albania, Newcastle Jets din Australia, IFK Mariehamn din Finlanda, Inter de Lages sau Flamengo din tara natala.
 
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.