OLAROIU, despre o posibila preluare a NATIONALEI

foto gsp.ro

Antrenorul Cosmin Olaroiu a vorbit despre posibila sa venire la echipa nationala, in cazul in care Victor Piturca va pleca in Arabia Saudita.

Cosmin Olaroiu a declarat ca informatiile referitoare la trecerea lui Piturca la Al Ittihad ar putea sa fie doar o inventie a jurnalistilor arabi.

„Eu nu stiu daca Piti pleaca. Daca anuntul a fost facut de un site arab, va spun eu ca ziaristii arabi inventeaza mult”, a spus Olaroiu pentru Ring.

Intrebat daca el ar putea sa vina la nationala in eventualitatea plecarii lui Piturca, Olaroiu a fost categoirc: „Eu am un contract aici, la Al Ahli. Pai, daca vin la nationala, cine imi plateste rezilierea?! In momentul asta nu pot vorbi de nationala pentru ca exista antrenor acolo”.

Olaroiu crede ca nici Laurentiu Reghecampf nu ar da curs unei oferte din partea FRF pentru a prelua Romania: „Nu stiu cine ar putea prelua nationala daca pleaca Piturca. Oricum, sunt sigur ca Laurentiu Reghecampf nu ar veni. Pai ce, a semnat acum doua luni un contract si gata, pleaca?! Eu nu cred asta”.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.