Olguta Vasilescu, viitorul primar al Craiovei: „Sandu si Dragomir, vin peste voi!”

olguta vasilescu

Asa cum arata rezultatele partiale, primaria Craiovei a fost castigat de Olguta Vasilescu. Inca din timpul campaniei electorale, aceasta si-a manifesta sustinerea pentru Universitatea, club dezafiliat de Federatia Romana de Fotbal.

Dupa aflarea vestii ca Olguta Vasilescu va fi viitorul primar al Craiovei, peste 100 de suporteri ai „Stiintei” au venit pentru a celebra victoria. In fata suporterilor Universitatii Craiova, Olguta Vasilescu a tinut sa le multumeasca pentru sprijinul acordat la alegerile de duminica si le-a garantat ca va face tot ce tine de ea pentru a readuce echipa fanion a Olteniei in Liga 1.
Tot acum Olguta i-a amenintat si pe cei doi sefi din fotbalul romanesc, Mitica Dragomir si Mircea Sandu, anuntandu-i ca va veni peste ei. „Ii anunt pe Mitica si pe gasca de la FRF ca vin peste ei”, a declarat Olguta Vasilescu duminica seara.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.