Pe cine baga DINAMO in lupta cu FC BOTOSANI!

Dinamo isi va menaja titularii in meciul cu FC Botosani, dupa ce s-au asigurat de un loc 4 in campionat.

Cu alte cuvinte, la Botosani „cainii” vor intra pe teren intr-o formatie care nu ii include pe Cosmin Matei, Cristi Balgradean, Mansaly Boubacar, Elton si Steven Thicot. Acestia vor pleca mai devreme in vacanta, scrie gsp.ro.

Botosanenii vor avea parte, asadar, de un spectacol forbalistic cu rezervele echipei Dinamo, „care nu au prins multe minute in acest sezon”.

A fost cat pe ce sa nu se deplaseze la Botosani nici Valentin Lazar. Acesta a insistat insa sa faca deplasarea pentru meciul cu FC Botosani, considerand ca nu e nicio problema daca isi amana cu cateva zile vacanta.

„Am vorbit cu Mister, a vrut sa imi dea si mie vacanta. L-am rugat frumos sa ma ia si pe mine la Botosani, ce mai conteaza cateva zile in plus sau in minus?! Nu stiu daca voi fi titular, dar deplasarea o fac sigur”, declara, pentru gsp.ro, Valentin Lazar.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.