PITURCA „face ordine” la ARABI

victor piturca

A trecut la masuri dure la echipa Al Ittihad, cand nici nu s-a uscat bine cerneala de pe contractul semnat cu aceasta echipa. Victor Piturca este pus pe facut ordine la echipa din Arabia Saudita pe care o va conduce.

Presedintele de la Al Ittihad, Ibrahim Al Balawy, a dezvaluit presei saudite planurile noului antenor al echipei.

„Mi-a zis ca ar vrea sa schimbe toti stranierii din echipa si sa aducem altii ceva mai valorosi”, a spus Al Balawi.

Piturca i-ar vrea in echipa lui saudita pe Cristi Tanase si Alexandru Chipciu.

Cei 4 jucatori straini din lotul lui al Ittihad sunt Mohammed Abdulsamee (fundas iordanian), Marquinho (mijlocas brazilian), Samba Diakite (mijlocas din Mali), Didier Ya Konan (atacant ivorian). Cu ei, Al ittihad este lider dupa 7 etape, cu 7 victorii!

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.