Ponturi recomandate la RANGERS vs CELTIC

Derby-ul care pe vremuri decidea campionate, cel dintre Glasgow Rangers și Celtic Glasgow, va putea fi urmărit sâmbătă, începând cu ora 14.00. Cu siguranță stadionul Ibrox va fi plin, iar atmosfera una care o va pune în dificultate pe Celtic.

Glasgow Rangers

După 6 etape ocupa poziția a treia, cu 11 puncte. După un debut ezitant în deplasare cu Motherwell, pe care a învins-o cu 2-1, golul decisiv venind din penalty, în a doua rundă Rangers a pierdut cu 2-3 pe teren propriu în fața lui Hibernian, gazdele jucând în inferioritate numerică încă din minutul 36. Forma proastă a continuat, în etapa a treia Rangers obținând doar o remiză albă pe teren propriu în fața lui Hearts. Au urmat două victorii cu Ross County și Dundee, pentru ca săptămâna trecută să remizeze în deplasare cu Partick, scor 2-2. Dacă nu își va îmbunătăți jocul cât mai repede, nu credem că Rangers va avea vreo șansă să se bată la titlu cu rivala ei de-o viață.

Celtic

Este lider în campionatul Scoției, comițând un singur pas greșit până acum. Vorbim de remiză cu două goluri de pe teren propriu cu St. Johnstone. Campioana Scoției a marcat până acum 16 goluri, primind doar 3, în 3 dintre cele 6 partide înscriind de 4 ori. Nu este exclus să facă asta și în derby-ul cu Rangers. În schimb, în prima etapă a grupelor Champions League Celtic a pierdut pe teren propriu cu 0-5 în fața lui PSG. Al doilea meci îl va disputa miercurea viitoare, în deplasare cu Anderlecht.

Întâlniri directe

După cum vă puteți închipui, cele două au un istoric foarte bogat al întâlnirilor directe. Din cele 154 din campionat cu Glasgow Rangers ca gazdă, aceasta a obținut 75 victorii, Celtic 37, la egalitate încheindu-se 42 partide. Sezonul trecut cele două formații s-au întâlnit de două ori pe Ibrox Stadium în campionat. De fiecare dată s-a impus Celtic: prima dată cu 2-1, a doua oară cu 5-1.

Cota destul de mare pentru Celtic la victorie

Deși mai sunt câteva zile până la meci, deja la casa de pariuri Netbet poți găsi aproape 100 pariuri nu doar pentru această partidă, ci pentru toate din prima ligă a Scoției. Aici Glasgow Rangers are cota 4.35 la victorie, pe când cota lui Celtic este 1.84.

Unul dintre avantajele acestei case de pariuri îl constituie oferta bogată, însă este doar unul dintre multele puncte tari avute. Pentru a afla și celelalte avantaje avute poți consulta recenzia Netbet, pe care o vei găsi pe Intelbet, probabil cel mai obiectiv site când vine vorba despre case de pariuri. Pe pagina recenziei vei găsi, printre altele, 3 puncte forte, însă și 3 puncte slabe ale casei Netbet, putând însă citi și părerile utilizatorilor Intelbet legate de această casă, însă și problemele întâmpinate de ei cu al lor cont.

Ponturi recomandate la Rangers vs Celtic

După cum am spus mai sus, cota la victorie pentru Celtic ni se pare prea mare în comparație cu jocul prestat de cele două formații până acum. Cu siguranță în stabilirea ei cântărește destul de mult și faptul că formația scoțiană va juca la jumătatea săptămânii viitoare un meci în Champions League. Cu toate acestea, opinăm că oaspeții se vor concentra 100% pe acest derby și se vor impune fără emoții, marcând minim două goluri.

Celtic câștigă: 1.8

Celtic marchează peste 1.5 goluri: 1.74

Intelbet.ro (site licențiat ONJN, conform Deciziei nr. 1067/23.06.2016) încurajează parierea responsabilă. Promovăm parierea ca pe o activitate pur recreativă și nu ca pe o sursă de venit. Site-ul este strict interzis minorilor.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.