Portarul de la Petrolul Ploiesti, Mateo Gritti,banuit de blat

Mateo Gritti

Echipa Petrolul a pierdut partida cu Rapid bucuresti, scor 0-2, dar infrangerea n-a fost singura lovitura primita de „gazari”. Cativa jurnalisti elvetieni au venit in Romania special pentru portarul ploiestenilor, Mateo Gritti, care este suspectat de aranjarea mai multor partide.

Jurnalistii straini spun ca portarul Petrolului este anchetat de procurorii din Italia si Elvetia pentru colaborare cu mafia pariurilor din Singapore. La iesirea de la vestiare, Vivi Rachita a fost abordat de o reportera de la televiziunea nationala elvetiana, care l-a intrebat pe tehnician daca stie ca portarul Gritti, transferat la Petrolul in urma cu o luna, este anchetat de procurorii din Italia si Elvetia pentru colaborare cu mafia pariurilor din Singapore. Rachita a raspuns uluit: „Nu stiu nimic, poate cei din conducerea clubului”, dupa care s-a urcat val-vartej in autocar.
La intoarcerea spre Ploiesti, Vivi l-a abordat, la randul sau, pe Gritti. „In autocar am vorbit cu Gritti si mi-a spus ca nu are nicio problema. El mi-a spus ca un fost coleg de-al lui, care este anchetat, a declarat cateva lucruri despre el. Nu cred ca poate fi vorba despre o problema cu Gritti. Daca se va cerceta si va fi o problema a lui Gritti atunci se va desface contractul si va pleca. Astazi voi avea din nou o discutie cu el. Poate la primul gol ar fi trebuit sa iasa in intampinarea lui Ionita”, a spus antrenorul „lupilor”.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.