Pregatiri inainte de partida pentru SUPERCUPA ROMANIEI

Reprezentantii mai multor structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne de la nivel central si teritorial, ai clubului local de fotbal si Federatiei Romane de Fotbal au participat la o sedinta de lucru, gazduita de Institutia Prefectului.

In cadrul acestei intruniri, colonelul Ghiorghe Stan, comandantul Gruparii Mobile de Jandarmi Bacau a trasat mai multe directive in ce priveste desfasurarea, in conditii de siguranta, a evenimentului sportiv ce urmeaza sa aiba loc duminica seara, pe Stadionul Municipal.

Totodata, reprezentantii structurilor MAI s-au pus de acord in privinta masurilor pe care fiecare unitate in parte trebuie sa le ia pentru a preveni eventuale situatii de urgenta sau conflicte.

”Ma bucur ca Botosani este gazda unui astfel de eveniment. Am incredere in profesionalismul tuturor cadrelor implicate in organizarea si desfasurarea evenimentului sportiv in conditii de maxima siguranta. Imi doresc ca cele doua echipe sa ofere un spectacol pe masura asteptarilor”, a sustinut prefectul Dan Slincu.

Partida dintre FC Viitorul si FC Voluntari din Supercupa Romaniei va avea loc duminica, 9 iulie 2017, pe Stadionul Municipal, incepand cu ora 21.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.