PROFESORUL CRISTI PUSTAI la carma FC Botosani. Fotbalistii trebuie sa invete cum e cu ARITMETICA JOCULUI

Tehnicianul Cristian Pustai s-a inteles cu finantatorii echipei F.C Botosani pentru preluarea bancii tehnice.

Perioada contractuala se intinde pana la finalul campionatului, obiectivul fiind evitarea retrogradarii. 
 
Noul antrenor va conduce echipa botosaneana de pe banca incepand cu aceasta etapa, cu ASA Targu Mures, din 4 octombrie, penultima echipa pe care a antrenat-o. 
 
Speram ca noul antrenor sa fie inteles de jucatorii nostri, sa se plece de la aritmetica fotbalului, lipsesc lucruri elementare din exprimarea fotbalistilor nostri. 
 
E obligatoriu ca echipa sa mai adune ceva  victorii in palmares pentru inmultirea punctelor si parasirea zonei periculoase. 
 
Sunt convins ca odata cu trezirea jucatorilor si finantatorii vor reveni cu picioarele pe pamant. Vrem mai mult fotbal si mai putina filozofie …fotbalistica.
 
Lucian Alecsa
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.