PROGRAMUL complet al GALEI SUPERKOMBAT de pe LITORAL: Meciuri spectaculoase pentru Stoica si Morosanu

Vineri are loc pe litoral cel de-al treilea Grand Prix Mondial al anului in circuitul Superkombat, eveniment transmis in direct in 93 de tari, si care va programa nu mai putin de 12 confruntari, Catalin Morosanu si Andrei Stoica urmand sa fie vedetele galei la care va asista si actorul principal din SAW, Costas Mandylor, sosit direct de la Hollywood.

Gala este gazduita de municipiul Constanta. 
 
Capul de afis va fi duelul dintre Morosanu si colosul de 2,07 metri din Olanda, Colin George, un sportiv care se antreneaza la Mike’s Gym in Olanda alaturi de Badr Hari, cel pe care “Moartea din Carpati” il va intalni pe 27 noiembrie in Dubai. Va fi primul meci in Romania in ultimul an pentru vedeta Superkombat, care in primavara a castigat si show-ul tv “Sunt celebru, scoate-ma de aici!”. Cantarul oficial si prezentarea oficiala a sportivilor va avea loc joi, de la ora 16:30, la City Mall din Constanta. 
 
“Cu cat e mai inalt, cu atat va cadea mai spectaculos atunci cand il voi face KO. Badr trebuie sa ia aminte si sigur se va teme si mai tare dupa ziua de vineri”, a amenintat Morosanu.
 
Biletele pentru gala in care campionul mondial Andrei Stoica il va intalni pe starul francez Abdarhmane Coulibaly s-au pus deja in vanzare. Acestea costa intre 30 si 50 de lei si pot fi achizitionate de la Sala Sporturilor, de pe eventim.ro, dar si din magazinele Orange, Germanos, Vodafone si Domo din toata tara. La doua luni dupa ce l-a intalnit pe legendarul Gokhan Saki, Sebastian “Fiul lui Dracula” Ciobanu se va duela cu unul dintre cel mai bine cotati surinamezi din noua generatie, Fabio Kwaski. Un alt meci care se anunta incendiar va fi cel dintre politistul Alex Filip, autorul KO-ului anului 2014 in lume, si pompierul Alex Irimia, campionul mondial de kempo.
 
“Cu siguranta va fi cea mai spectaculoasa gala, ca si program, din 2015, la nivel international, iar expunerea va fi una pe masura. Evenimentul de la Constanta va putea fi urmarit in 93 de tari. Pe langa gala internationala, in prima parte vom avea si un eveniment dedicat noilor eroi din Romania, din care nu vor lipsi si cei mai buni constanteni”, a declarat presedintele Superkombat, Eduard Irimia.
 

Gala Superkombat World Grand Prix III va incepe vineri, de la ora 20:00, la Sala Sporturilor din Constanta, si va fi transmisa in direct de Sport.ro in Romania si de Eurosport la nivel international. Pe langa faptul ca o parte din incasari va ajunge la un centru de recuperare pentru copiii bolnavi din Constanta.

 
SUPERKOMBAT NEW HEROES ROMANIA (ora 20:00)
 
1. Super-Fight – Categoria mijlocie (-71 kg)
Eduard Chelaru vs Andrei Leustean
 
2. Super-Fight – Categoria semigrea (-81 kg)
Ionut Sandur vs Mirel Iacob
 
3. Super-Fight – Categoria semigrea (-81 kg)
Alin Maurer vs Adrian Rosca
 
4. Super-Fight – Categoria mijlocie (-71 kg)
Robert Stoica vs Madalin Craciunica
 
5. Super-Fight – Categoria mijlocie (-71 kg) – reguli de MMA
Catalin Casaru vs TBA
 
SUPERKOMBAT WORLD GRAND PRIX III (Ora 22:00)
 
1.      Super-Fight – Categoria semigrea plus (-86 kg)
Onur Sahin (Turcia) vs Alexandru Nedelcu (Romania)
 
2.      Super-Fight – Categoria cruiser (-92 kg)
Dorin Robert (Romania) vs Laszlo Nemes (Romania)
 
3.      Super-Fight – Categoria super cruiser (-95 kg)
Gokhan Gedik (Turcia) vs Cristian Ristea (Romania)
 
4.      Super-Fight – Categoria cruiser (-92 kg)
Fabio Kwasi (Surinam) vs Sebastian Ciobanu (Romania)
 
5.      Super-Fight – Categoria super cruiser (-95 kg)
Abdarhmane Coulibaly (Franta) vs Andrei Stoica (Romania)
 
6.      Super-Fight – Categoria grea (+96 kg)
Colin George (Olanda) vs Catalin Morosanu (Romania)
 
7.  Super-Fight – Categoria super mijlocie (-77 kg)
Alex Irimia (Romania) vs Alex Filip (Romania)
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.