Proiect tehnic pentru modernizarea Stadionului Municipal Botoşani

Conducerea primăriei municipiului Botoşani a anunţat că s-a început realizarea documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţie pentru stadion pentru a fi transmisă mai departe către CNI.

Primăria municipiului Botoşani va realiza, în maxim trei luni, documentaţia de avizare a lucrărilor de intervenţie (DALI) la Stadionul Municipal Botoşani, urmând ca ulterior să o transmită Companiei Naţionale de Investiţii (CNI), în vederea finanţării lucrărilor de modernizare a arenei pe care evoluează FC Botoşani.

Primarul Cosmin Andrei susţine că municipalitatea a încheiat un contract în valoare de peste 260.000 de lei cu o firmă din judeţul Iaşi în vederea întocmirii DALI şi a proiectului tehnic pentru Stadionul Municipal.

„Am semnat contractul pentru documentaţia de la Stadion. Avem o firmă câştigătoare care s-a apucat de realizarea proiectului tehnic, pentru DALI, documentaţie pe care o vom trimite la CNI pentru reabilitarea stadionului, organizarea licitaţiei şi lucrări”, a afirmat Cosmin Andrei.

FC Botoşani a terminat ediţia de campionat 2021-2022 pe locul al doilea în play-out, după ce în ultima etapă a sezonului regulat a ratat calificarea în play-off, ca urmare a unei înfrângeri pe teren propriu (1-2 cu FC Argeş).

De asemenea, echipa botoşăneană a ratat şi calificarea în Europa Conference League, în urma înfrângerii cu 0-2 în faţa formaţiei Universitatea Craiova, în barajul pentru această competiţie.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.