Home Sport RAPID BUCURESTI retrogradata din Liga I!

RAPID BUCURESTI retrogradata din Liga I!

Concordia Chiajna va disputa partida din etapa a III-a cu Steaua in locul echipei Rapid.

Primarul Chiajnei si presedintele Consiliului de Administratie al clubului Concordia, Mircea Minea, a declarat pentru Mediafax, ca Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a decis ca gruparea pe care o conduce sa joace in Liga I in locul FC Rapid.

„Asa cum v-am spus, noi am facut toate demersurile necesare la TAS, iar acum cateva minute am primit un mesaj de la avocatul nostru care este acolo. TAS ne-a dat dreptate, nici nu imi vine sa cred. Mai fericit de atat nu stiu cand am fost. Concordia va juca in Liga I in locul Rapidului”, a spus Mircea Minea, pentru Mediafax.

Oficialul gruparii ilfovene a mentionat ca formatia Concordia va disputa partida din etapa a III-a cu Steaua in locul echipei Rapid. „Noi vom juca acum cu Steaua. Nu stiu daca meciul se va mai disputa sambata. In aceste conditii s-ar putea ca meciul sa se reprogrameze, va dati seama. Nu stiu, acum asteptam si noi instiintarea oficiala de la TAS”, a adaugat Mircea Minea.

Formatia Rapid a invins, la 13 iulie, pe Stadionul Dinamo, cu scorul de 2-1 dupa prelungiri, echipa Concordia Chiajna, intr-un meci de baraj pentru obtinerea dreptului de participare in editia 2013/2014 a Ligii I.

Anterior, tehnicianul Ionut Chirila declara ca gruparea Concordia Chiajna a apelat la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) pentru revocarea hotararii cu privire la disputarea barajului cu Rapid, considerand ca din punct de vedere legal echipa giulesteana nu poate juca in primul esalon.

Numarul de echipe din Liga I a reprezentat un subiect de disputa in aceasta vara intre FRF si LPF. Seful de la Casa Fotbalului, Mircea Sandu, dorea 17 echipe in Liga I, cate au ramas dupa acordarea licentelor, in timp ce presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a sustinut un sistem cu 18 echipe pentru a evita o diminuare a sumei care revine anual cluburilor din vanzarea drepturilor TV.

Decizia finala a apartinut Comitetului Executiv al FRF, care a hotarat disputarea unui meci de baraj pentru mentinerea in primul esalon, intre echipa Rapid, care nu a indeplinit criteriul financiar din manualul de licentiere, si Concordia Chiajna, formatia retrogradata sportiv cel mai bine clasata (locul 15 in sezonul precedent).

Bijuterii din argint si pietre semipretioase la SUPERPRETURI!!!

Exit mobile version