Rapid – CFR Cluj, derby-ul etapei a 12-a din Liga 1. Campionii vor să profite de forma slabă a giuleștenilor

Derby-ul echipelor feroviare, Rapid – CFR Cluj, e capul de afiș al etapei a 12-a din Liga 1. Partida se joacă duminică, la Mioveni, în direct pe Look Sport+, de la 20:30.

Giuleștenii n-au mai câștigat de cinci etape în Liga 1, iar campionii vor să profite de forma slabă a adversarilor. Dan Petrescu se declară mulțumit înainte de meci, în special datorită faptului că nu se confruntă cu probleme de lot.

„Cel mai important lucru este că nu avem niciun accidentat.  Eu sunt foarte fericit…. Mi se pare că suntem mult mai bine fizic toți. Acum trebuie să aleg eu cel mai bun 11 și să începem să câștigăm meciuri”, spune Dan Petrescu.

Programul etapei 12 din Liga 1

VINERI
Gaz Metan – Dinamo, de la 20:30, Look Sport+
SÂMBĂTĂ
Sepsi – Voluntari, de la 17:30, Look Sport
FCSB – CS Mioveni, de la 20:30, Look Sport+ & PrimaTV
DUMINICĂ
FC Argeș – Farul, de la 15:00, Look Sport
UTA Arad – FC U Craiova 1948, de la 17:30, Look Sport+
Rapid – CFR Cluj, de la 20:30, Look Sport+
LUNI
Botoșani – Chindia, de la 17:30, Look Sport
Universitatea Craiova – Clinceni, de la 20:30, Look Sport

Sursa: Look Sport

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.